Merken in de salon

SPA Salonnepro Amsterdam is het merk waarmee ik de gezichtsbehandelingen uit voer. Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Salonnepro heeft twee productlijnen. De Pure Collection: deze producten worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. En de Solutions lijn: Deze worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan en zonder minerale oliën. 
De verzorgingsproducten die ik gebruik voor de pedicure en manicure zijn van het merk ProNails.

ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen, en zelfs producten om thuis te gebruiken.

De ProNails SOS Foot Care lijn is klinisch ontwikkeld om uw voeten te redden en hen de behandeling te geven die ze verdienen. De producten van ProNails Foot Care bieden de ideale oplossing voor een efficiënte pedicure behandeling. 

Verder zorgen alle Hand Care producten voor een intense en langdurige hydratatie en voeding van de huid. Zo blijft de huid soepel en stevig: de perfecte manier om handen er langer jeugdig te laten uitzien! Dankzij de juiste pH-waarde wordt de huid nog meer  beschermd tegen uitdroging en veroudering.
 

Geef je voeten en handen de aandacht die ze verdienen!